Simfer 3010-D Beyaz Set Üstü Ocak
Simfer 3010-D Beyaz Set Üstü Ocak

Simfer 3010-D Beyaz Set Üstü Ocak

Fiyat : ₺2.925,00(KDV Dahil)

 

                      

Simfer 3010 D Set Üstü Ocak Beyaz


Solo Tipi Kullanım

Simferin en rahat kullanıma sahip ürünlerinden birisi olan Simfer 3010 D Set Üstü Ocak , her bakımdan kullanıcısını rahat ettirmek amacıyla tasarlanmış olan ürünlerin başında gelmektedir. Rahat kullanım tarzıyla her zaman kullanıcısının konforunu düşünerek karmaşık kullanım stilinden tamamen farklılaşmaktadır.


4 Gözlü Ocak Tarzı

Aktif olarak 4 farklı kullanıma sahip ocak sistemine sahip olan ürün, çok yönlü kullanım bakımından oldukça sistemli bir yapıya sahiptir. Özellikle çoklu kullanım tercih edenlerin ilk tercihi olan bu ürün, her zaman sizlere başarılı bir kullanım sunar.


Kolay Temizlenebilen Yüzey Alanı

Emaye yüzey sistemi sayesinde sizlere her zaman rahat bir temizlik imkanı sunarak, kalitenizden ve konforunuzdan ödün vermeden çalışmanıza yardımcı olur. Kolay silinebilen yüzey alanı sayesinde en zorlu lekeler dahi uğraşmadan rahatlıkla temizlenebilir.



Düğmeden Otomatik Ateşleme Sistemi

Düğmeden otomatik ateşleme sistemi sayesinde tek tek ocağı yakmak için uğraşmanızı engeller. Sizlere bu anlamda rahat bir kullanım sağlayan ürün, her gözde kullanılabilir durumdadır.


Güvenli Kullanım

Sahip olduğu gaz emniyeti sayesinde olası görünmez kazaları önleyerek kullanıcısını koruyan bir tasarıma sahiptir. Bu özelliği ile alanda en fazla tercih edilen ürünlerin başında gelir.


Ergonomik Kullanım

Her alanda oldukça rahat bir kullanıma sahip olan ürün, kullanışlı ve ergonomik yapısıyla sizlere rahat bir kullanım imkanı sunmaktadır.
 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR